Menu

Rigmor Gustafsson och Göteborg Wind Orchestra

Blandat

HJO, Park, Kulturkvarteret
lördag, 16 mars 2024 kl:16:00

Rigmor Gustafsson och Göteborg Wind Orchestra besöker Park i Hjo och bjuder på en hyllningskonsert till Monica Zetterlund.
Med närmare 50 år som sångerska och skådespelare blev Monica Zetterlund en väldigt folkkär artist. Monicas vals, Att angöra en brygga och Sakta vi gå genom stan är evergreens och hennes filmroller är en del av den svenska filmhistorien. Lägg därtill revyer, shower och samarbeten med världens allra främsta musiker och artister.
Rigmor Gustafsson är sångerskan som tog steget från Värmlands skogar till New Yorks asfaltshetta för att sedan slå ned bopålarna i Stockholm. Hon har till dags dato släppt tio skivor i eget namn, som alla visar på en ständig lust att ta nya vägar. Det har gjort henne till en av Sveriges och Europas främsta och mest populära jazzartister med en lång, varierad och prisbelönt karriär bakom sig. 
Göteborg Wind Orchestra har långa och stolta traditioner ända tillbaka till 1905 då Göteborg Spårvägspersonals Musikkår bildades. 118 år och några namnbyten senare är GWO idag en professionell nyskapande blåsorkester som kännetecknas av sina gränsöverskridande samarbeten, sin musikaliska bredd, sin samspelthet och sina individuellt skickliga musiker av högsta klass. 

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2024 kl: 16:00

Plats

HJO, Park

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad