Menu

Lyth - Lärka - Östersjö På Boa I Hudiksvall

Blandat

HUDIKSVALL, Boa
söndag, 26 mars 2023 kl:12:30

Elin Lyth sjunger Kristina Lugn - Folkmusiken i P2 sa om hennes helt färska platta att årets härligaste album redan anlänt, och DN lovordade Daniel Östersjös tonsättningar: "Albumet är ett skört och sjavigt knippe låtar som vindlar fram, ofta i jazzig eller folkdoftande skrud." Elin kompas här av Daniel Östersjö.

Daniel Östersjö sjunger Beppe Wolgers - Sånger från Vattudalen bygger på Beppes jämtländska dikter, skrivna på jamska så som gummorna och gubbarna i stugorna berättade sina historier för teveprofilen. Ett credo för dem som sprungits förbi av samhällets utveckling, men som är stolta och förankrade i naturen och trakten, och besitter en kraft som behövs så här i klimatomställningens tider.

Mårten Lärka, den semiakustiske trubaduren från Jättendal, som börjar varje gig med sista låten från förra spelningen. Han är en musikalisk kameleont som nyligen firat 20 år som soloakt. Tralliga ramsor, punkig alternativblues samt hemgjorda visor och popörhängen. Mestadels franska och svenska texter men även andra språk serveras. En färgstark liveakt präglad av humor och glädje, han kommer till Boa med en liten överraskning!Entreavgiften är frivillig, eftersom vi är i en butik. Men gör gärna vad du kan för att stötta artisterna!

Datum / Tid

söndag, 26 mars 2023 kl: 12:30

Plats

HUDIKSVALL, Boa

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad