Menu

Nordens folkligaste julshow 2022

Blandat

HÄRNÖSAND, Härnösands Teater/ Stora Scenen
måndag, 12 december 2022 kl:19:00

En berörande julkonsert med Nordens mest folkkära artister från Sverige, Finland och Norge. Något motsvarande har inte gjorts på väldigt länge. Vi förenas kring något som för publiken skall bli årets mäktigaste julkonsert!
Olle Jönsson som är med i Så mycket bättre i TV 4 i år, tolkar country-betonade julsånger och låtar från Lasse Stefanz repertoar.
Erik-André Hvidsten från Norge är en av Norges största musikalsångare, med sin magiska röst trollbinder han publiken.
Thomas Lundin från Finland känner de flesta i Sverige som radiopratare från P4 dans, nu bjuder han på berörande julsånger med en släng av schlager, där Thomas under många år har haft sitt hjärta .
Heléne Nyberg har gjort många konserter i Sverige, turnerat med Henrik Åberg och medverkat i både Bingolotto och Gokväll, hon kommer att bjuda på nyare julsånger men också sånger från den finlandssvenska jultraditionen.
Kalle Moraeus behöver ingen presentation, han turnerar med Benny Andersson och gör det mesta man kan göra inom musikvärlden. Han kommer spela “Koppången” så hela salongen lyfter.
Philip Järvenpää är en ung begåvad talang som slog igenom som 17-åring då han fick sin stora hit “In the real world”. Han bjuder på allt från Elvis till lite visor.
Allt detta leds av Thomas Enroth, Thomas är musikern/kompositören som jobbar gränslöst inom musikvärlden. Han har varit kapellmästare i många produktioner som t.ex. Lasse Berghagen har gjort, han har med sig duktiga musiker som målar musiken till en vacker vintertavla som borde passa de flesta. Passa på och boka. Endast 2 konserter görs i Sverige detta år, nästa år fortsätter turnén till Norge och Finland.

Datum / Tid

måndag, 12 december 2022 kl: 19:00

Plats

HÄRNÖSAND, Härnösands Teater/ Stora Scenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad