Menu

Sarah Dawn Finer

Blandat

HÄRNÖSAND, Murberget, Härnösand
fredag, 18 augusti 2023 kl:19:30

Sarah Dawn Finer har som skivartist och låtskrivare sex guldsäljande soloalbum och singelettor bakom sig. De framgångsrika soloturnéerna med hitlåtar både på svenska och engelska har avlöst varandra. Hon har samarbetat som låtskrivare och artist med några av de största i Sverige genom åren på duetter och co-writes, och även skrivit låtar till filmer och andra artister.
Hon har sjungit på de största galorna, för kungligheter och för över 200 miljoner människor i ”ESC” finalen 2013. Efter att hon hade etablerat sig som en av våra mest folkkära musikartister genom att bygga sin egen publik, så har hon också skördat framgångar som hyllad programledare för några av Sveriges största TV-program , såsom ”Melodifestivalen”, ”Så ska det låta” och ”Talang”. Hon har också hyllats som skådespelerska på både scen i t.ex “Cabaret” och skärm, i så väl drama och musikal, som humor.
Murberget - På en öppen plats mitt i ett kultursprängt friluftsmuseum kommer du kunna avnjuta denna konsert. Scenen ligger nedanför en sluttande gräsmatta så alla kan se bra! Det kommer även finnas bänkar på plats för de som är snabbast på plats. Annars kan du ta med dig en picknickfilt eller campingstol också för att avnjuta denna konsert.
Området öppnar: 18.00
Konsertstart: 19.30
Längd: 90 min.
Åldersgräns: Ingen.
Handikapplats: Köps som vanlig biljett.
Platser: Onumrerade bänkar finns, först till kvarn. Man får ta med sig egen stol/filt också.


Sarah Dawn Finer
2024-07-25 19:00:00
Blandat, KRISTIANSTAD, Spelplats Vinbäcken

Datum / Tid

fredag, 18 augusti 2023 kl: 19:30

Plats

HÄRNÖSAND, Murberget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad