Menu

General Knas & Syster Sol (Special Guest)

Blandat

HÄSSLEHOLM, Farozon
lördag, 8 april 2023 kl:21:00

General Knas & Syster Sol (Special Guest) LIVE!
Det var över tre år sedan Generalen senast spelade i Hässleholm. Då på ett helt slutsålt Farozon och över 500 galningar i publiken som höll låda från första till sista låt och sedan långt in på småtimmarna. Så hur toppar man då det?
Lördagen den 8 april (PÅSKAFTON) kommer General Knas tillbaka till Farozon tillsammans med vapendragaren Dj Partillo. Som om inte det va fett nog fick vi äran att till slut övertala Syster Sol om att följa med som special guest! Det blir en helkväll med DJ’s, liveframträdande och ett redigt påskfirande ????
För er som kan er reggaehistoria… att se dessa 3(!) giganter, på samma scen, i samma lilla stad är att käka körsbäret som ligger på grädden, på moset. Detta görs i Hässleholm, en gång, inte mer. Inte nån annan stans i landet så passa på att ta del av denna dundertunga exklusiva kväll.
Förra gången Generalen var i stan såldes biljetterna ut snabbt på förköp. Denna gången tror vi det går snabbare. Tyngre kväll, dessutom Påskafton. Med det sagt. Säkra din biljett i tid. Det kommer förmodligen inte gå att köpa biljetter i dörren!
Varmt välkomna, 8 april stänger vi ner hela stan!

LIVE: General Knas, Syster Sol (Special Guest)
DJ: Partillo
VAR: Restaurang Farzon, Hässleholm
TID: 21:00 - 02:00
ADRESS: Majorsgatan 3
ÅLDER: 18 år

Datum / Tid

lördag, 8 april 2023 kl: 21:00

Plats

HÄSSLEHOLM, Farozon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad