Menu

Heyday - Vintage Trouble

Blandat

HÖGANÄS, Garage Bar
torsdag, 4 augusti 2022 kl:19:30

Evenemanget är framflyttat, nytt datum presenteras framöver. Mer information kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Biljetterna kostar 495:- exklusive mat och dryck.

Det finns före och efter månlandningen, före och efter första kyssen och så finns det före och efter en konsert med Vintage Trouble från Los Angeles.
Ta lika delar James Brown, dynamit, ett gäng mezcalshots och toppa det med lite kluvna atomer och du har Vintage Trouble och främst deras frontman Ty Taylor. Han flankeras av den tidigare malmöbon och gunslingern Nalle Colt och tillsammans bjuder bandet på sin version av hard-nickin-booty-lickin-party-kickin-rock-nsoul som kommer att få dig att längta efter en evig tjänst i den heliga utlevelsens tjänst.

Torsdag 30 juli smäller det i en lada nära dig..
Insläppstid: 17.00

Om Heyday - A food & music bonanza!

Du pallrar dig till The Black Barn i Brunnby från fem och framåt. Det är söndag mitt i sommaren and ”the living is easy”. Biljetten i fickan är 100 % golden circle med access to all areas. Eldarna är tända, baren, Brunnbys första, enda och äldsta, är laddad för alla cocktailvarianter du kan tänka dig, maten is up för grabs.

Maten ja. Det landar i southern style cooking, finger food-varianten. En massa goa grejer med inspiration från det stora landet i väster. De är bra på sånt där och även på tailgate-living, d v s fälla ner bakluckan, sätta upp grillen och hänga med kompisar. Här gör du samma grej, men du slipper att laga själv, fast snacka gärna tillagning med oss, det är vad vi brinner för.

Så gött häng alltså med likasinnade, cirka 250 exklusivt invalda, av sig själva, för att de älskar musik och vet att klubbspelningar är ett koncentrerat destillat som likt raketbränsle sätter fart på hela systemet.

Runt halv åtta är det alltså dags att samlas kring den stora scenen (den enda scenen om vi ska vara ärliga) inne i ladan. Så nära att du kan se förstärkarlamporna lysa likt uggleögon och sedan PANG när bandet är i gång kan du nästan ta på gitarristens strängar och hjälpa trummisen med fillsen. Det blir inte mer intimt än så här...

Efteråt? Ja, för att matcha totalupplevelsen så vill det till att vi står på tårna. Så vi höjer volymen i högtalarna med skön musik och på med maten för att möta det sug som uppstår när man bränt energi på hänga med sin favoritartist. Baren vidöppen som ett fotbollsmål utan målvakt. Vi heyday:ar så länge du orkar och sommarnatten ljusnar så smått. Tills The Heyday blir The New Day

Datum / Tid

torsdag, 4 augusti 2022 kl: 19:30

Plats

HÖGANÄS, Garage Bar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad