Menu

CLEO på Jokkmokks marknad

Blandat

JOKKMOKK, Bio Norden Jokkmokk
fredag, 2 februari 2024 kl:21:00

Vi välkomnar Cleo till Jokkmokks marknad - en av den svenska hiphopscenens viktigaste och mest mångfacetterade röster. Hon är en igångsättande och ifrågasättande eldsjäl vars konstnärliga kapacitet och karisma hela tiden signalerat stordåd. Hennes album är ett av 2023 års absolut starkaste!
Den nya skivan ”Missaoui” är hennes första svenska fullängdsalbum. Men ”Missaoui” inte är en debutskiva förutom på papperet. Fylld till brädden med erfarenhet, vishet, smärta och ja, livet, har Cleo skapat ett kraftfullt vibrerande magnum opus. På albumet har vännen, producenten och Random Bastards-kollegan Academics bidragit med de atmosfäriska, mångbottnade beatsen, på vilka Cleo briljerar som vokalist och textförfattare. Resultatet är ett av årets absolut starkaste album.
Tillsammans med Random Bastards har Nathalie Missaoui, som hon egentligen heter, byggt upp en kreativ plattform på egna villkor bortom branschens storstadsfixering. I sällskap med Vanessa Marko drev hon också kultur- och musiknätverket Femtastic som uppmuntrade och inspirerade andra kvinnliga skapare att våga ta utrymme själva. De stod även bakom FATTA-kampanjen, som lyfte frågan om en förändrad syn på sexualitet, våldtäkt och samsyn.
Läs mer om artisten här: https://luger.se/cleo/
Biljettinformation: Pris vid dörren 320 kr, förköp via Tickster.com 270 kr, ungdomspris max 25 år 150 kr. Arrangörer: Jokkmokks kommun, Kultur och Fritid, i samarbete med Föreningen för Musikfestival i Jokkmokk, samt med stöd av KUPP & Sparbanken Nord. För mer info om våra musikarrangemang, se Event på www.jokkmokk.se.
Tips! Skriv ut din biljett på papper ifall det blir tillfälligt problem med det mobila nätet!

Datum / Tid

fredag, 2 februari 2024 kl: 21:00

Plats

JOKKMOKK, Bio Norden Jokkmokk

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad