Menu

Köksträdgårdsguidning ”Än är det inte försent”

Blandat

JÄRVSÖ, Köksträdgården, Stenegård
lördag, 25 maj 2024 kl:14:00

Vill du få tips och råd inför odlingssäsongen? Stenegårds trädgårdspark är ännu inte i sin fulla prakt, men under den sista lördagen i maj finns det möjlighet att vara med på en guidning i köksträdgården där fokus ligger på hur du kommer igång med din egen odling - än är det inte försent att kunna skörda dina alldeles egna och färgsprakande grönsaker i sommar!

? 25 maj 2024 | Stenegård, Järvsö
? Plats: Köksträdgården
? Tid: 14:00-15:00
? Pris: 150 kr
? Förboka din biljett - begränsat antal!

Under guidningen visar Stenegårds trädgårdsmästare runt i köksträdgården. Vi pratar om hur du förbereder odlingsmarken, när du ska plantera ut och hur du skapar din egen gödning. Vi diskuterar fröer, val av grönsaker och sorter samt att du får svar på vad täckodling och växelbruk är. Stenegårds trädgårdsmästare berättar också om genvägar och hjälpmedel som kan vara till nytta under säsongen och du ges även möjlighet att få svar på alla dina odlingsfrågor som befinner sig mellan jorden och trädtopparna. 


Den ekologiska köksträdgården
I Stenegårds ekologiska köksträdgård på 600 kvm vill vi inspirera till odling och visa metoder som ger god skörd av hög kvalitet utan att överutnyttja naturens resurser. I köksträdgården sker guidningar under sommartid och skörden säljs på olika sätt till lokalsamhället.

Datum / Tid

lördag, 25 maj 2024 kl: 14:00

Plats

JÄRVSÖ, Köksträdgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad