Menu

Sanna Nielsen Mellanfjärdens Teater

Blandat

JÄTTENDAL, Mellanfjärdens Teater
lördag, 23 mars 2024 kl:20:00

Sanna är en lysande sångerska, programledare, skådespelare och därtill estradör. Hon låg etta på Svensktoppen redan som elvaåring, har deltagit i Melodifestivalen flera gånger och vann hela tävlingen år 2014 med låten ”Undo”. Därmed fick hon representera Sverige i Eurovision Song Contest och kom på en fin tredjeplats. Året därefter 2015 var Sanna programledare för hela Melodifestivalen.
Hon har under sju somrar varit hyllad programledare för ”Allsång på Skansen” i SVT, vunnit det prestigefyllda tv-priset Kristallen två gånger för hennes programledarinsatser, och vi har sett henne som julvärd i SVT. Ett ärofyllt uppdrag hon fick fina lovord för.
Sanna har även haft stora musikalroller på Malmö Opera. Hon har bl.a spelat den kvinnliga huvudrollen Lara i musikalen Dr Zjivago mot bl.a Christopher Wollter och Johan Rabaeus. Samt huvudrollen Fanny Brice i musikalen Funny Girl, Barbra Streisands stora paradroll. En rollprestation hon hyllades för av recensenter och publik. Hösten 2024 tar Sanna över efter Helen Sjöholm som Rut Flogfält i musikalen Änglagård på Oscarsteatern.

Datum / Tid

lördag, 23 mars 2024 kl: 20:00

Plats

JÄTTENDAL, Mellanfjärdens Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad