Menu

Open Fire Festival 2022

Blandat

JÖRN, Jörn experience hotel
lördag, 1 oktober 2022 kl:12:00

Välkomna till Norrlands nya stora utomhusfestival Open Fire Festival, som går av stapeln den 1 oktober 2022. Medverkar gör Markoolio, Chris Kläfford & Dolly Style!
 
NYHET!!Vi erbjuder nu 2 event i 1. Dagtid är det fri entre (+ 30 kr serviceavg.) till eventet med artisterna 
Markoolio, Chris Kläfford & Dolly Style!
 
Vi erbjuder nu även ett kvällsevent (VIP, ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR) för de som vill förlänga festivalen ytterligare. VIP-tält med värme, mat och alkoholförsäljning samt kvällsunderhållning av partybanden Tjocksmock och JTM Trio. Köper ni VIP biljetter har ni tillgång till tältet även dagtid med bra läge för att lyssna på artisterna och kunna värma er och ta en god dryck till showen. VIP-biljetterna finns i begränsad antal så först till kvarn gäller. 
 
Är ni ett större sällskap som vill boka plats i VIP-tältet med mat och dryck vänligen skicka offertförfrågan till Info@jornexperiencehotel.com.
 


FESTIVALINFORMATION
Uppdateringar kring festivalen sker på vår facebooksida: https://www.facebook.com/OpenFireFestivalSweden
Följ den gärna för att hålla er uppdaterande om nyheter och annan information.


Chris Kläfford
Chris Kläfford sökte till tv-programmet Idol och tog hem seger 2017. Efter succén så prövade han sina vingar igen fast denna gång i ett av världens största musiktävlingar, America’s Got Talent, och genom sin otroliga tolkning av John Lennons Imagine så ledde det honom till en semifinal plats i programmet 2019. Med uppmärksamhet i Amerika och i Europa följde nya uppdrag och Chris gjorde succé som gästakt på Gyllene Tiders sommarturné. Chris tolkning av Imagine blev det populäraste svenska Youtube-klipp 2019 med sina 40 miljoner visningar.


Markoolio
Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla. Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”.

Dolly Style
Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Dolly Style har idag närmare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.


En dag för alla
Förutom ovan nämnda artister så kommer det hända mer spännande saker under eventet. Matupplevelser, lokala artistframträdanden, aktiviteter och ljusshower. Mer om det presenteras framöver på Open Fire Festival Swedens Facebooksida. I samband med festivalen kommer vi att erbjuda företag och privatpersoner till att spendera kvällen med mat, dryck och underhållning där partybandet Tjocksmock och JTM (trio från Piteå) underhåller kvällen lång. 

Varför gör man en festival i Jörn?
Som vi alla vet så växer Skellefteå i en explosiv fart, och här vill vi som bor i Jörn vara med på den här resan och bidra till att synliggöra vår kommun. I Jörn finns en stark drivkraft att verka och bo på orten, därför känns det viktigt med ett event som visar på den stora tro vi har om vårt samhälle. Målet med festivalen är att skapa ett gemensamt engagemang mellan företag, föreningar, samhällsbor och lokala kulturutövare. Boliden Mineral AB går in som huvudsponsor till eventet för att stödja den lokala visionen och drivkraften som man gärna vill se i närområdet till verksamheten.

Eventet är möjligt att genomföra genom stöd från Kulturrådet i samarbete med Storklinta och Northevent AB samt vår huvudsponsor Boliden Mineral AB.

Datum / Tid

lördag, 1 oktober 2022 kl: 12:00

Plats

JÖRN, Jörn experience hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad