Menu

Vinterfesten 2022

Blandat

KARLSHAMN, Karlshamn
torsdag, 1 december 2022 kl:18:30

I vinter dukar vi återigen upp ett lyxigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. 
 
Vi är stolta över att få besök av det lokala stjärnskottet Linnea Andersson, hitmakaren Mattias Andréasson, melodifestivals genombrottet Paul Rey samt skönsjungande Cecilia Kallin från Timoteij. Konferencier Mikael Espenkrona!
 
Linnea Andersson född 2004 från Bräkne-Hoby, är artisten och dansaren som älskat scenen sedan tidig ålder. Som rutinerad tävlinsdansare i disco kombineras vardagen av mycket träning och aktivitet tillsammans med Linneas satsning på musiken med ett självständigt driv att komma framåt och nå ut som independent artist!I ung ålder deltog även i Talang Sverige och Norge.
 
Från Idol och pojkbandet EMD med Danny Saucedo och Erik Segerstedt, till en karriär som soloartist, låtskrivare och producent. Mattias Andréasson har många hits att sjunga med i.
 
År 2020 debuterade Paul Rey i Melodifestivalen med låten "Talking in My Sleep". Låten har idag spelats hela 19 miljoner gånger på Spotify och antagit formen av en modern klassiker.
Han deltog även i Melodifestivalen 2021 med låten "The Missing Piece".
 
Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin slog igenom över en natt i Melodifestivalen med folkpopgruppen Timoteij, och nu är hon aktuell med nya sköna poplåtar som soloartist.
 
 
Tillsammans kommer Linnea, Mattias, Paul, Cecilia och Mikael att bjuda oss på en kväll vi sent kommer att glömma!
 
 
Speldatum 25, 26 nov, 2, 3, 9, 10 dec
 
Missa inte detta!
 
Entrén öppnar 18.30

Datum / Tid

torsdag, 1 december 2022 kl: 18:30

Plats

KARLSHAMN, Karlshamn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

895kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad