Menu

>>>Mat & dryck från Frankrike

Blandat

KARLSHAMN, Port Hotel
torsdag, 23 maj 2024 kl:18:00

Upplev en kväll av fransk stil och elegans när vi bjuder in dig till en underbar kväll fylld med utsökt mat och passande drycker från Frankrike.
Torsdagen den 23 maj klockan 18.00 välkomnar vi dig till vår vackra matsal, som denna kväll pryds av de klassiska franska färgerna blått, vitt och rött. Med våra linnedukar, kandelabrar och glittrande kristallkronor, kommer du omedelbart att känna att detta blir en afton att minnas.
Vi bjuder in dig att smaka på en meny med franska specialiteter bestående av fyra utvalda rätter, varsamt förbereda för att ge dig en smakupplevelse av Frankrikes kulinariska rikedom. Vår personal kommer att guida dig genom varje rätt och vi kommer att presentera noggrant utvalda drycker för att komplettera den serverade maten.
Boka nu en kväll fylld av välbefinnande, värme och en känsla av lyx på vårt lilla hotell. Upplev en bit av Frankrike utan att lämna din egen stad - vi ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd kväll.
I priset ingår…
Förrätt & dryck
Huvudrätt & dryck
Mellanrätt & dryck
Chokladtryffel & kaffe
 
Vi tänker oss att vi rundar av vår servering och berättande om mat & dryck runt 21.30 men sitt gärna kvar och njut i den mysiga miljön. 22.30 tackar vi sedan för aftonen och hälsar er hjärtligt välkomna tillbaka snart igen!

Datum / Tid

torsdag, 23 maj 2024 kl: 18:00

Plats

KARLSHAMN, Port Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

750kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad