Menu

10 års jubileum - PETTER

Blandat

KARLSHAMN, Restaurangen
fredag, 10 maj 2024 kl:18:30

Tio år ska självklart firas ordentligt!

Därför bjuder vi in till en kväll med extra allt för att fira vårt 10-årsjubileum!
Notera den 10 maj i kalendern.

Denna kväll ser vi en av Sveriges mest respekterade artister på scen igen - Petter!  Spelningen görs tillsammans med musikerna Helmer Norrby och Carolina Wallin Pérez. Det blir ett exklusivt och intimt möte med publiken där Petter varvar musik och berättande från sin gedigna repertoar.

Kvällen startar 18:30 med en fördrink, därefter serveras en trerätters middag som ingår i priset. Under middagen erbjuds du att köpa till Petters egna viner/Budbreak Wine, vilket skapar en unik och intim atmosfär???? (OBS! Begränsat antal). 
Kom igen nu! Låt oss tillsammans skapa en magisk kväll fylld av överraskningar och glädje! ????

Meny
Hummer, citronsmetana, forellrom, rödlök, dill, brynt smör
Helstekt oxfilé, krispig potatiskaka, rostad blomkålspuré, rödvinssås, tryffelsmör
Citronmarängpaj

Om Petter
Sedan skivdebuten “Mitt sjätte sinne” släpptes den 26 augusti 1998 har Petter - utöver att fortsätta leverera musik i världsklass - byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare. Han har släppt 16 skivor, vunnit Grammispriser, valts in i Swedish Music Hall of Fame, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för majoriteten av alla skivor han släppt.
I augusti 2023 fyllde Petter 25 år som artist och firade det med fyra storslagna kvällar på Mosebacketerrassen tillsammans med otroliga gästartister. Just nu är Petter i studion och jobbar med ny musik som ska släppas under året, och i sommar beger han sig ut på en efterlängtad turné med fullt band och ikonerna DJ Sleepy och Eye N’ I.

Datum / Tid

fredag, 10 maj 2024 kl: 18:30

Plats

KARLSHAMN, Restaurangen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad