Menu

Måns Zelmerlöw - Vårskrik

Blandat

KARLSKRONA, Konserthusteatern
onsdag, 22 mars 2023 kl:19:30

Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik. Den 22 mars kommer Måns till Karlskrona och Konserthusteatern.
 
” … de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné” - Måns 
 
Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné “A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. För bara en vecka sen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.
 
Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt. 
 
”Det ska bli så otroligt kul och fint att se Måns ihop med sitt grymma band på konserthus- och teaterscener runtom i Sverige. Det blir en fantastisk möjlighet att se en av våra absolut mest folkkära artister i ett intimare format.” säger Ida Helmerson på Paraply. 
 
Tider:
18.30 - Dörrar foajé
19.00 - Dörrar salong
19.30 - Konsert

Datum / Tid

onsdag, 22 mars 2023 kl: 19:30

Plats

KARLSKRONA, Konserthusteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

535kr

Fotograf: Magnus Ragnvid
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad