Menu

VINKA Comedy Club: Ola Aurell + Behrad Rouzbeh

Blandat

KATRINEHOLM, Statt - Katrineholm
torsdag, 30 mars 2023 kl:19:30

VINKA Comedy Club är tillbaka på Statt Katrineholm!
ENTRÉ: 225:- (375:- inkl. mat)
SHOWSTART: 19:30
DÖRRAR 19:00
Efter ett långt uppehåll är det äntligen dags för VINKA igen! Årets första show blir därför två önskekomiker.
OLA AURELL
Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker. Han har kallats allt från "geni" och "den där sjuke jäveln" till "han som fört visan in i 2000-talet".
2012 framträdde han i RAW Comedy på Kanal 5, släppte sin debutskiva Tio sånger med sensmoral, och gjorde samma sommar braksuccé på Visfestivalen i Västervik. Sedan dess är han humorist på heltid, och turnerar runt Sverige och Skandinavien med sina själsfördärvliga alster och sitt glada vansinne.
2016 var Ola en av artisterna i SVT:s Allsång på skansen, 2017 tilldelades han årets Olrog-stipendium
2018-19 turnerade komikern Isak Jansson och Ola tillsammans med föreställningen Quick – en humorshow, som 2019 vann priset för Årets scen på Svenska standupgalan.
Sedan 2012 samarbetar Ola med KSMB-legenden Johan Johansson, som producerat hans skivor Sagor för trasiga barn (2013), Nordisk familjebok (2016) samt Till bords med herr Aurell (2017).
2020 släpptes Ola Aurells femte fullängdare "Arv och miljö".
Många gig som konferencier och support har det blivit men nu avslutar Ola för första gången kvällen på VINKA Comedy Club!
BEHRAD ROUZBEH
Behrad Rouzbeh deltog på den allra första VINKA Comedy-kvällen för 14 år sedan och gör nu sitt första återbesök på nästan tio år. Missa INTE!
Behrad gjorde sin standup-debut 2008 och har sen dess uppträtt flitigt på de flesta svenska standupklubbar. 2012 kunde man se honom i Raw på Kanal 5. 2013 öppnade Behrad för den amerikanska superstjärnan Bill Burr på Cirkus. Han var även en del av Raw Comedy-turnén.
På scen har Behrad Rouzbeh en charmig och avslappnad stil med en humor som är både tänkvärd och varm. Idag syns hans ansikte flitigt på Sveriges olika stand up-scener och är en av de komiker ni kommer att prata om efteråt – Sveriges nästa stora standup-stjärna!
Den 6 juni 2015 hade Behrad premiär på sin nya soloshow ”Slumpmässigt utvald” där han sätter fördomarna på prov, med utgångspunkt från egna erfarenheter och upplevelser.
Under hösten 2022 kunde man se Behrad i Parlamentet på TV4. Han kunde även ses i IFS (Invandare för svenskar) på SVT.
Konferencier för kvällen är VINKA Comedys klubbvärd Henrik Källman
INFO MATBILJETT:
Mat serveras i Restaurang Storgatan 20, en trappa ned från klubblokalen. Gäster med förbokad mat får reserverade platser till showen.
Entré + Hamburgare (Cheddar Cheese burger, 160 g burgare med smält cheddarost, stekt lök, ostsås, OLearys hamburgerdressing
Entré + Veg. burgare (Tex-Mex Oumph Burger [Vegan] Oumphburgare med krämig guacamole, pico de gallo, BBQ-sås, sallad och vegansk ost.

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2023 kl: 19:30

Plats

KATRINEHOLM, Statt - Katrineholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225kr - 375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad