Menu

Standup: Fredrik Andersson och Melody Farshin

Blandat

KNIVSTA, Knivsta Cik
lördag, 26 mars 2022 kl:18:30

Knivsta Comedy Club presenterar Standup på CIK med komikerna Fredrik Andersson, Melody Farshin, Ryan Bussell och Eleni Dimitrelou Tångstedt. Konferencier/MC Eva Viding från Knivsta Comedy Club. Åldersgräns 18 år. Standup-kvällen arrangeras i samarbete mellan Knivsta Comedy Club och Knivsta centrum för idrott och kultur.


Melody Farshin
Melody vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.
Melody har jobbat med humor och standup sen debuten i januari 2008.
Hon har uppträtt på stora scener och event som tex: Bråvalla, Almedalen, och svenska FN-förbundet, samt andra scener som: Ortens bästa poet, Norra Brunn, RAW Comedy Club mm. Melody är aktuell med egna showen Tre streck och med boken Lowkey som gavs ut hösten 2021.


Fredrik Andersson:
Ståuppkomikern Fredrik Andersson, ursprungligen från Uppsala, har uppträtt i tv-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Fredrik har uppträtt på Comedy Store i London, och i egenskap av fältartist har han stått på scener (och ibland lastbilsflak) i bland annat Kosovo, Afghanistan och Mali. Hans första soloshow "Serial Joker" vann pris som årets föreställning på Svenska Standupgalan 2015.
Andersson har arbetat med manus till många svenska humorprogram, såsom 100%, Extra! Extra!, Morgonsoffan, Veckans Nyheter och Parlamentet.


Eleni Dimitrelou Tångstedt
Eleni har röjt stora framgångar runt om i landet med sin soloföreställning "GAG-Galen Arg Grek". Hon kom till Sverige för att jobba på Greklands ambassad men efter ett tag tröttnade hon på att vara seriös och duktig. Hon etablerade sig snabbt som ett starkt namn i standup-Sverige både i Stockholms stora scener som Norra Brunn och RAW samt i resten av landet. Med sin blandning av svensk och grekisk kultur, sin energi och stora hjärtat tar hon publiken med storm och skapar kaos. Hon är även aktuell med podcasten Okloka Samtal.


Ryan Bussel
Ryan Bussel är en amerikansk komiker som sedan flera år tillbaka är bosatt i Sverige. Kärleken tog honom hit och komedin fick honom att stanna. Han har turnerat i över 8 länder med sin standup och grundat en egen klubb, Taboo Comedy.
Ryan driver också Cash Comedy Club och Power Comedy Club i Stockholm och är en del av Team Amerika, en mångskiftande grupp av komiker från Nordamerika. Han släppte sin första special ”Simply Resistible” 2015, och är ofta konferencier hos Maffia Comedy Club i Stockholm. Ryan är inte rädd för att göra narr av sitt nya hemland, men alltid med hjärtat på rätt ställe.

Datum / Tid

lördag, 26 mars 2022 kl: 18:30

Plats

KNIVSTA, Knivsta Cik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad