Menu

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG

Blandat

KRISTIANSTAD, Kristianstad Teater
söndag, 19 december 2021 kl:13:00

Traditionen och publiksuccén fortsätter!
EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG ger sig ut på en efterlängtad julturné 2021 med sig som gäst har han en av Sveriges mest lysande musikalstjärnor Gunilla Backman.


En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare.
Efter ett inställt 2020 så är nu Anders Ekborg nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.
Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur, tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag av Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.


Anders har dessutom i år bjudit med en av våra mest folkkära musikalstjärnor Gunilla Backman som kommer gästa i utvalda städer.


EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.


Anders Ekborg är just nu aktuell i en av huvudrollerna i succémusikalen ”Så Som i Himmelen” Vill man läsa om Anders Ekborgs rika karriär, så rekommenderar vi hans hemsida www.andersekborg.nueller varför inte besöka Anders Facebooksida på www.facebook.com/andersekborgofficial

Datum / Tid

söndag, 19 december 2021 kl: 13:00

Plats

KRISTIANSTAD, Kristianstad Teater

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad