Menu

Trädgården Festival 2023

Blandat

KRISTIANSTAD, Trädgården Festival
fredag, 25 augusti 2023 kl:14:00

Välkommen till Trädgården Festival 2023 – Vi slår upp portarna till den ultimata festplatsen i Kristianstads Tivoliparken den 25-26 augusti. Det blir två dagar fullspäckade med Sveriges mest hyllade artister och även internationella akter spektakulär underhållning och sommarvibbar som du bara kan uppleva på en festival. 

Vi är glada att kunna meddela att popdrottningen VERONICA MAGGIO som är en av våra headliners och kommer att bjuda på en unik och oförglömlig show. 

Utöver våra headliners kan du också se fram emot uppträdanden från ANIS DON DEMINA, BOLAGET, DADA LIFE, DE VET DU, ESTRADEN, HEDEGAARD, HOV1, JIREEL, myra granberg och många fler artister som kommer att annonseras inom kort. 

Men Trädgården Festival handlar inte bara om musiken - det är också en plats där du kan träffa nya människor och skapa minnen som varar för evigt! Upplev stämningen och socialisera med likasinnade i en miljö där alla är där för att ha kul. 

Vår festival är också fylld med mat och dryck av högsta kvalitet. Smaka på läckra festivalrätter, sippa på en kall dryck och njut av en fantastisk utsikt över den vackra Tivoliparken. 

Vi garanterar att du kommer att ha en helg full av glädje och spänning som du aldrig kommer att glömma. Stig in i vår värld av pyroteknik, konfetti, kuddkrig och överraskningar som kommer att ta din upplevelse till en helt ny nivå! 

Trädgården Festival är en plats där sommaren aldrig tar slut och festen aldrig stannar. Så köp dina biljetter nu och upplev vår Grand premiär tillsammans med oss!     
 
      

Datum / Tid

fredag, 25 augusti 2023 kl: 14:00

Plats

KRISTIANSTAD, Trädgården Festival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1095kr - 2495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad