Menu

STAFFAN HELLSTRAND, PATRIK ISAKSSON & JAY SMITH

Blandat

KUNGSGÅRDEN, Kungsgårdens Herrgård
lördag, 27 augusti 2022 kl:18:00

Patrik Isaksson, Staffan Hellstrand & Jay Smith kommer till Kungsgårdens Herrgård!
Vi avslutar konsertsommaren hos oss med tre av landets främsta artister. Insläpp kl 17, konsert kl 18.
Det är som vanligt en picknick-konsert, man tar med sig något att sitta på. Mat, dryck och toaletter finns. Mer information på www.kungsgardensmusiksalonger.se
Varmt välkomna till sommarens stora konsertavslutning.
Patrik Isaksson slog igenom 1999 och sedan dess har hitsen avlöst varandra; ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill”, ”Ruta 1”, ”1985”, ”Faller du så faller jag” m.fl.
Hittills har Patrik släppt 4 studioalbum, och nu senast samlingsskivan ”10 år – ”En snäll mans bekännelser”.
Med sina hits, sin varma utstrålning och musikaliska bredd charmar han sin publik i alla åldrar.
Staffan Hellstrands unika och helt egna recept av starka melodier, engagerande texter, elgitarrer och stråkar skapar han sånger som ”Din mästares röst” och ”Bilder av dej” fyllde radiokanalerna och det var ingen överraskning (utom för Staffan själv) att han fick en Grammis som Årets manliga artist 1992.
I september 1993 släppte Staffan albumet ”REGN” med singeln ”Lilla Fågel Blå”, en sång om en barndomsvän som försvann in i schizofreni. Plötsligt var Staffan #1 på alla listor och fick oväntat se sej som en folkkär rikskändis som drog fulla hus överallt. Han fick både Rockbjörn och Grammis för Årets Låt 1993.
1995 skrev och producerade Staffan större delen av Idde Schultz debutalbum med bla annat monsterhiten ”Fiskarna i Haven”, som även den fick Rockbjörn för Årets Låt.
Som livslång fotbollsfantast fick han år 2000 uppdraget att skriva det svenska fotbollslandslagets officiella EM-låt. ”Explodera” sålde nästan 40 000 ex trots ett svenskt misslyckande i fotbolls-EM och Staffan fick sin första platina-singel.
Jay Smith är idolvinnare 2010, flerfaldigt platina & guld & grammis belönad och har närmare 80 miljoner streams på Spotify.
Med 3 soloplattor, åtskilliga singelsläpp, sammanlagt mer än 750 avverkade konserter enbart i Sverige har Jay sedan genombrottet 2010 befäst sin position som en av de mest väletablerade svenska rock & country & blues artisterna vi har.
Med senaste singeln ”Closing Time” har Jay tagit klivet mot countryn, ett steg som han längtat efter att få ta under en väldigt lång tid. Som första singel till ett kommande country influerat album kliver Jay nu närmare de organiska och mer urbana i musiken.

Datum / Tid

lördag, 27 augusti 2022 kl: 18:00

Plats

KUNGSGÅRDEN, Kungsgårdens Herrgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad