Menu

Möt mig imorgon – Lögner och berättelser om Bob Dylan

Blandat

LAHOLM, Laholm
fredag, 15 september 2023 kl:19:30

"Möt mig imorgon" är en föreställning baserad på berättelser (och lögner) om Bob Dylans liv och verk. Det är berättelsen om Jokern och Tjuven.

Vi tar publiken på en surrealistisk, stilistisk och Dylanistisk åktur. Jokern och Tjuven lär känna varandras allra mörkaste sidor och de märker snart att de har någon slags koppling. De har samma drömmar, aspirationer och demoner; dock tar dessa väldigt olika skepnader för de båda.  Vi befinner oss i en mörk hotellbar i en storstad på Amerikas östkust. Där möts Jokern och Tjuven, för första gången?... De lär känna varandra genom Bob Dylans låtar och berättelser. 

"Möt mig imorgon" berör ämnen som vänskap, drömmar, kärlek och krig. Ämnen som är lika tidlösa och ständigt aktuella som så många av Bob Dylans låtar och texter.

Föreställningen har djup och mening, samtidigt som den är full av komik och fantastisk musik. En tvåmanna-föreställning med instrumenten som tredje spelare. Gitarr, munspel, mandolin, saxofon och slagverk medverkar med stor närvaro på scenen.

Föreställningen är ca 1 timme lång

Biljettpris: 195 kr (biljetter köps via Laholms turistbyrå eller på nortic.se)

Datum / Tid

fredag, 15 september 2023 kl: 19:30

Plats

LAHOLM, Laholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad