Menu

Celtic Christmas - en julkonsert med West of Eden

Blandat

LAHOLM, Laholms teater
onsdag, 7 december 2022 kl:19:00

West of Eden bjuder traditionsenligt in till keltiskt julfirande på Laholms teater!


Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.
 
West of Eden är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. De har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget folkmusikaliskt sound. På meritlistan står samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band och Alison Krauss & Union Station samt turnéer till bl.a. i England, Irland och ända bort till  Kina.
 
Bandet har släppt 12 album varav förra årets "irländska"  tolkningar av Evert Taubes låtskatt rönte stor uppmärksamhet  Deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna har hyllats storts i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”. I år är West of Eden dessutom aktuella med sin nya julskiva "Next Stop Christmas".
 
Välkommen till keltiskt julfirande!
 
Julkonserten är 90 min utan paus.

Datum / Tid

onsdag, 7 december 2022 kl: 19:00

Plats

LAHOLM, Laholms teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad