Menu

Celtic Christmas – en julkonsert med West of Eden

Blandat

LAHOLM, Laholms teater
tisdag, 5 december 2023 kl:19:00

Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.
 
West of Eden är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. De har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, ett alldeles eget folkmusikaliskt sound och som grädden på moset sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska och uttrycksfulla röst. 
På meritlistan står samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band och Alison Krauss & Union Station samt turneer till bl.a. i England, Irland och ända bort till Kina.
 
Bandet har släppt 12 album genom åren och deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna samt förra årets julskiva ”Next Stop Christmas” har hyllats stort i svensk och internationell press. ”A masterpiece of Christmas Music” och ”Gåshudsvarning” är bara några av omdömena. 
 
Välkommen till keltiskt julfirande!
 
West of Eden är:
Lars Broman: Fiol
Martin Holmlund: Bas
Ola Karlevo: Trummor, Bodhrán
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano
Henning Sernhede: Elgitarr, Akustisk gitarr, Banjo

Datum / Tid

tisdag, 5 december 2023 kl: 19:00

Plats

LAHOLM, Laholms teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad