Menu

Kafferep Wizex

Blandat

LAHOLM, Solbackens Bygdegård, Edenberga
onsdag, 22 mars 2023 kl:15:00

NY INFO 
WIZEX Under december skulle bandet stått på scenen under finalen för kafferepshösten men tyvärr satte sjukdom stopp för detta. Nu har vi fått klart med ett nytt datum. Alla som har biljett för kafferepet i december använder dessa här. Önskar man lämna/sälja tillbaka sina biljetter har man fram till den 17/12 kl 20:00 på sig att göra detta. Då ringer man 0723058920 och gör upp detta. Ev återköpta biljetter säljs sedan under biljettsläppet. (Denna dag entré 200kr) 
 
Kafferepsdags med några riktiga kafferepsfavoriter. Har röstats fram som just publikensfavoriter tidigare under kafferepen. Nu gästar de för första gången ett kafferep inför julen och kommer bjuda på hits från sin och sångerskan Git Perssons långa karriär och dessutom bjuda några stämningsfulla och fina julsånger. Detta vill ni inte missa! 
 
Insläpp från 14:00 då är skyltat med vilken plats och bord du fått. Gå till entrévärden för att byta till våra kafferepsbiljetter för att få ta del av lotterier på plats. Sedan kan du ta del av kaffe o kakorna.
Önskas sockerfritt, glutenfritt eller dyl var vänlig bokar ni det antalet på valda biljetter
Programledare Uffe "Chrix" Andersson
 
Kafferepen underhållning-quiz-kakor-musik
 
Kafferepen görs i samarbete med Laholms Sparbank och Gränsbygdens köpcentrum. 

Datum / Tid

onsdag, 22 mars 2023 kl: 15:00

Plats

LAHOLM, Solbackens Bygdegård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad