Menu

Miss Li

Blandat

LANDSKRONA, Citadellet Landskrona
fredag, 2 augusti 2024 kl:19:30

Som en av Nordens mest omfamnade, uppskattade och flitigaste liveartister, intar Miss Li återigen de svenska livesommaren. Med sin musikaliska mångsidighet och energiska scenframträdanden står hon i en helt egen position som Sverige sällan skådat. Säkra din livesommar med Miss Li så ses vi tillsammans framför en scen, med solen i ansiktet och näven i skyn.
Support: Myra Granberg
Myra Granberg, som under senaste åren har fångat publikens hjärtan, fortsätter klättra upp allt högre på Sveriges artisthimmel. Sedan Myra slog igenom år 2019 har succén varit ett faktum. Hennes musik har streamats 200 miljoner gånger, hon har blivit en av Sveriges mest spelade artister på svensk radio och belönats med flera Grammis- och P3 Guld-nomineringar genom åren. Med ett hyllat debutalbum i ryggen, starka hitlåtar som ”Lose my mind”, ”HKF (Håll käften & försvinn)”, ”Du förtjänar det”, ”Grammofon” och “Psykopat” – plus ett antal stora samarbeten har Myra Granberg letat sig in i svenska folkets hjärtan och blivit ett självklart anthem på varenda hemmafest i landet.
Året 2024 blir det en stor sommarturné för Myra som är en av Sveriges bästa kvinnliga liveakter. Det blir på flera festivaler runt om i landet och hon åker med Miss Li som förband på 7st av henne spelningar. Myra Granberg kommer också släppa flera otroliga singlar under 2024.


Miss Li
2024-07-25 18:00:00
Blandat, BORGHOLM, Borgholm Slottsruin



Miss Li
2024-07-31 17:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen

Datum / Tid

fredag, 2 augusti 2024 kl: 19:30

Plats

LANDSKRONA, Citadellet Landskrona

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad