Menu

KALASLÖRDAG: BAMSE OCH SJÖRÖVARSKATTEN

Blandat

LANDSKRONA, Landskrona Teater
lördag, 25 november 2023 kl:14:00

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.
Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind.
Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.
Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?
Längd: Ca 50 minuter.
Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram!
Liten såväl som stor är välkommen. Föreställningarna passar för hela familjen, men uppskattas extra mycket av barn mellan 2-7 år! Barn under 2 år kommer in gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen.
Om BAMSE på turné:
Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. Dräkterna är specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det första gången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio) och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av Kenny Mattsson.

KALASLÖRDAGAR BETYDER PANNKAKSFEST I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN i teaterrestaurangen, i regi av Matscenen.
Bordsreservation kan göras på restaurangens hemsida.

Arrangör: Landskrona Teater och Bamse Live

Datum / Tid

lördag, 25 november 2023 kl: 14:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad