Menu

SARA PARKMAN

Blandat

LANDSKRONA, Landskrona Teater
fredag, 31 mars 2023 kl:19:00

Sara Parkman följer upp höstens utsålda turné med stor vårturné!
Med höstens utsålda turné och det enormt hyllade albumet ”Eros Agape Philia” i ryggen presenterar nu Sara Parkman en omfattande vända även i vår. Premiär i Umeå den 24 februari.
Sara Parkman är folkmusikern som ifrågasatt och omfamnat traditioner så ogenerat och genomtänkt att hon skapat sig ett eget musikaliskt universum – och med det blivit den samtida svenska folkmusikens stora affischnamn.
När hennes senaste album ”Eros Agape Philia” gavs ut i oktober möttes det av översvallande recensioner. Nöjesguiden delade ut sitt allra högsta betyg och skrev: ”Det är folkligt, mystiskt, mäktigt och modernt.” . GAFFA skrev: ”En välbehövlig motvikt mot de som tror att folkmusiken hör hemma på ett hembygdsmuseum.” . Och skivan har legat högst upp på DN:s albumtopplista i inte mindre än fem veckor.
Genom åren har Sara Parkman flerfaldigt prisats vid Folk- och Världsmusikgalan, tilldelats Dagens Nyheters Kulturpris och – som på Manifestgalan tidigare i år – utsetts till årets bästa liveakt.
Under hösten har Sara Parkman spelat för utsålda konserthus, klubbar och teatrar och i vår fortsätter segertåget med flera stopp i landet. Biljetterna är släppta.

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN i både foajé och restaurang, i regi av Matscenen. Bordsreservation kan göras på restaurangens hemsida.

Datum / Tid

fredag, 31 mars 2023 kl: 19:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad