Menu

ANNETTE & DARIOS MUSIKVÄRLD

Blandat

LANDSKRONA, Landskrona Teater
lördag, 29 april 2023 kl:19:00

Välkommen till Annette & Darios musikvärld
Annette & Dario är kända Landskronaprofiler som arbetat med musik hela sina liv. I denna kvälls konsert tar de fram låtarna som påverkat och format dem både enskilt och tillsammans.
Annette Lindwall är artist och sångerska som har sjungit och underhållit och spridit glädje i Landskrona och hela Sverige. Sin profesionella karriär började hon redan 15 år gammal i ensemblen på Ystads Opera där hon arbetade i 5 år. Annettes röst framträder på många av 90-talsgruppen Army of lovers hits. Efter hitlåten Runaway från filmen Ha ett underbart liv släpte hon också en egenskriven album, Silent Voices. Under samma tid startade hon Annettes VoiceStudio för både unga nybörjare, etablerade artister och alla som behöver röstcoachning.
Dario Kumerle har haft en framgångsrik karriär i Kroatien innan flytten till Sverige på 90-talet och föll för Landskrona. Han är en omtyckt musiklärare som på fritiden, sedan 1996, arbetar med Cabare Mix som vi alla får glada upplevelser och skratt med sina musikaliska upptåg. Han spelar och sjunger även med 50/50.
Äntligen får vi efter hög efterfrågan höra och se dem tillsammans bjuda på en musikalisk föreställning förstärkta med några kända Landskronaprofiler och unga artister.
Medverkande:
Arvid Filpsson, trummor
Rickard Bud Linden, bas
Johan Pihleke, keyboard

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN I ÖVRE FOAJÉN!

ARRANGÖR
Kumerle & Lindwall

Datum / Tid

lördag, 29 april 2023 kl: 19:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr - 430

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad