Menu

OSLIPAT (KIRSTY ARMSTRONG, JONAS STRANDBERG M.FL.)

Blandat

LANDSKRONA, Landskrona Teater
tisdag, 16 april 2024 kl:20:00

Ytterligare en Oslipat-takeover på Matscenen!
Kirsty Armstrong är en naturkraft som ståuppare. Alla som såg henne på Oslipats föreställning på Malmöfestivalen förra året vet att det är sant. Med en avväpnande skamlöshet tar hon mer risker än de flesta inom svensk standup. 2022 vann hon välförtjänt priset Årets kvinnliga komiker på Svenska standupgalan.
Jonas Strandberg är känd för sina korta och finurliga skämt. Han har en deadpanleverans kombinerad med en ödmjuk aura som utgör ett annorlunda element på den svenska standupscenen. Förutom att jobba med standup skriver han också krönikor och gör Stephen King-podden, som handlar om en känd amerikansk skräckförfattare.
Hanna Lublin är en nyare komiker som på kort tid gjort succé på klubbarna i Stockholm. Med sin avslappnade men skarpa stil är hon redan ett säkert kort! Det kan delvis bero på att hon redan länge har varit bland de roligaste på Twitter (som vissa påstår har döpts om till X) med kontot ”Nordeuropas äldsta avbildning av en semla".
Adrian Palma är en ung talangfull komiker med ursprung från Kristianstad. Senaste åren har han uppträtt väldigt ofta i Malmö och imponerat på publik och andra komiker.
Konferencier är Oslipats klubbdirektör Marcus Johansson.

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN Restaurang Matscenen står för servering på Landskrona teaters arrangemang.

ARRANGÖR
Landskrona Teater & Oslipat

Datum / Tid

tisdag, 16 april 2024 kl: 20:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad