Menu

Erik Söderlind trio

Blandat

LANDSKRONA, Restaurangscenen
onsdag, 23 mars 2022 kl:18:00

Att Erik Söderlind är en gitarrvirtuos är ingen överdrift och 2015 mottog han “The Guitar People Prize of Sweden” - ett pris som utses till Sveriges bästa gitarrister. Samma år släppte han sitt tredje soloalbum, *”In the Moment”*.


*”En av mina absoluta favoriter bland dagens gitarrister.“* -- **Jojje Wadenius**


Han är en innovatör med rötter i swing, bebop och blues. Hans musikaliska bredd har även tagit honom utanför jazzens domäner och han har skrivit musik till några av Sveriges populäraste sångerskor som **Louise Hoffsten** och **Lisa Nilsson**.


I denna trio ingår **Leo Lindberg**?vars orgelspel är moget, svängigt och utmejslat och tillsammans med **Chris Montgomery** på trummor blir kvällen till ett jazzcafé med högsta stjärnstatus.


***
SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN. Restaurang Matscenen står för servering på Landskrona teaters arrangemang. Till föreställningar som ges på restaurangscenen behöver inte bordreservation göras, eftersom sittplats vid bord ingår i samtliga biljetter.


(Vi följer utvecklingen av pandemin och om nya restriktioner begränsar publikantalet ges det plats till föreställningen enligt turordning, samt återköp av obrukbara biljetter.)

Datum / Tid

onsdag, 23 mars 2022 kl: 18:00

Plats

LANDSKRONA, Restaurangscenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad