Menu

Janne Schaffer - My music story

Blandat

LANDSKRONA, Sofia Albertina Kyrka
söndag, 5 december 2021 kl:18:00

I My Music Story guidar Janne Schaffer publiken igenom ett nästan ofattbart innehållsrikt musikerliv. Karriären som solist- och låtskrivare har resulterat i 14 soloplattor där den första toppade försäljningslistorna under sex veckor 1973.


Tillsammans med musikerna John Ehde och Bengt Wittje bjuder Schaffer in till en hisnande färd från 60-talets popband till studioarbete med Björn Skifs första soloalbum, vidare till det första egna soloalbumet och samarbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad och Björn J:son Lind, med amerikanska jazzlegender och med Lasse Åberg i det musikaliska konstprojektet Electric Banana Band för att till slut komma fram till dagens samarbeten med en ny generation unga artister.


2020 var ett magiskt år eftersom det är 50 år sedan Janne påbörjade sin musikaliska karriär. Firandet fortsätter under 2021 med ett av Sveriges mest lyssnade sommarprat och en turné runt om i Sverige – nu i Landskrona och Sofia Albertina kyrka!


----------------------------------------------------------------------------------
John Ehde - solist, kammarmusiker och dirigent bosatt i Köpenhamn, har spelat med Wiener Filharmonikerna och danska jazzeliten. Han har även turnerat över stora delar av världen. John spelar lika gärna Bach som nyskriven och improviserad musik.


Bengt Wittje - sedan 30 år verksam som kyrkomusiker numera i Landskrona men med en omvittnat stor konsert och körverksamhet i bagaget från framförallt Lomma Församling. Bengt rör sig ledigt i alla musikstilar, från klassiskt till jazz, rock, gospel och i mån av tid är Bengt även verksam som tonsättare och arrangör.


Ca 2 tim 20 min inkl paus.


OBSERVERA!
Tänk på att följa de riktlinjer och regler som finns från Folkhälsomyndigheten. Mer information finns på www.folkhalsomyndigheten.se


Vid inträde krävs vaccinationspass samt legitimation för personer över 18 år.


Janne Schaffer - My Music Story
2024-08-11 15:00:00
Blandat, VADSTENA, Shakespearefabriken Teatern



Janne Schaffer - My Music Story
2024-10-11 19:00:00
Blandat, ÖDESHÖG, Stora Åby Skola



Janne Schaffer - My Music Story
2024-10-26 19:00:00
Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Datum / Tid

söndag, 5 december 2021 kl: 18:00

Plats

LANDSKRONA, Sofia Albertina Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad