Menu

Gustaf & Viktor Norén Julkonsert Matiné

Blandat

LEKSAND, Leksands Kyrka
måndag, 20 december 2021 kl:16:00

JULKONSERT MED GUSTAF & VIKTOR NORÉN - MATINÉ
Den 20 december kommer Gustaf & Viktor Norén hålla en julkonsert i Leksands Kyrka. Kom & känn in julstämningen tillsammans med oss!
Tisdag 26 oktober kl 10.00 släpps biljetterna.


Leksands Kyrka
20 december
Dörrarna öppnas 16.00
Konsertstart 17.00
Biljettpris: 495 kr + service
----
Fördelat mellan de båda står decennier av musikalisk erfarenhet, den ena som före detta frontman i Mando Diao och den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound. Sedan 2019 gör bröderna Gustaf och Viktor Norén även musik tillsammans, något som startade efter två framgångsrika turnéer under 2019 och som resulterade i albumet ”Hymns To The Rising Sun” som släpptes hösten 2020. Albumet innehöll bla singlarna ”Rise Again”, ”Walk With You” och ”Brother” som spelats flitigt på både radio & TV under det gångna året. Lagom till årets vinter är de dubbelt aktuella – dels i den kommande säsongen av Så mycket bättre, vilket innebär en hel del ny musik, och även med en serie exklusiva julkonserter. Konsertpremiären sker i Filadelfiakyrkan i Stockholm den 6 december, följt av Malmö Slagthuset 16 december, Crusellhallen i Linköping 19 december och avslutas på hemmaplan i Dalarna i Leksands kyrka den 20 december.


– Redan när jag och Gustaf gjorde vår första gemensamma sommarturné 2019 tillsammans med folkmusiker från Dala Floda kände vi styrkan i att besjunga känslan som redan fanns i rummet. Att sjunga om midsommar på midsommar är kraftfullt. Att vara en känsloförstärkare. Som att sjunga en vacker kärlekssång på ett bröllop, en psalm på en begravning eller Ja må du leva på födelsedagar. Och julen är musikens högtid. Hela världen förvandlas till en musikal. Vi sjöng oss igenom julafton när vi var små och det är den traditionen vi för vidare.


Vi kommer sjunga jullåtar vi minns men också spela oss igenom vår gemensamma musikaliska resa. Från mammas vaggvisor hela vägen fram till tolkningarna i årets upplaga av Så Mycket Bättre. Det kommer bli skratt, glädje, tårar & gemenskap, hälsar Viktor Norén


OBS! Från 1/12 är det krav på Covid-pass för alla över 18år vid publika evenemang på över 100 personer inomhus, glöm inte ditt Covid-pass!

Datum / Tid

måndag, 20 december 2021 kl: 16:00

Plats

LEKSAND, Leksands Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad