Menu

Guidat Skogsbad - Möt Morgonen I Skogen

Blandat

LEKSAND, Skogen
söndag, 12 maj 2024 kl:09:00

Guidat Skogsbad - möt morgonen i skogen
Vi vaknar och upplever naturen med alla våra sinnen - en vacker söndagsmorgon. Plats: Skogen i Ullvi - samling vid Ullvi Bystuga 
Datum och tid: Söndag 12 maj 2024, kl. 09.00 - 12.00
Biljettpris: Från 425 kr (inkl. frukostfika med varm dryck)

InnehållVi tar oss sakta till den skog som vi för dagen ska besöka. Vi inleder med en kort introduktion om skogsbad och avslappnande övningar. Vi guidar dig på en meditativ vandring - där du får uppleva skogen med alla dina sinnen. När vi kommit fram till en skogsglänta så myser vi ner oss på filtar och äter en frukostfika. Stunden avslutas med tid för egen reflektion & eftertanke.

Det blir en lugn stund för kropp & själ där vi fyller på med ny kraft & energi.

Platserna är begränsade för att säkerställa en personlig upplevelse, så glöm inte att boka din biljett i god tid.

Varmt välkommen till en mysig morgon.
Hälsar Carina, grundare av Nordic Woodland


Skogsbad, även känt som Shinrin-yokuMetoden härstammar från Japan och handlar om att vara närvarande i naturen och uppleva skogen genom alla dina sinnen. Vår guidade tur tar dig genom en noggrant vald naturskön rutt där du kommer att lära dig att sakta ner, andas djupt och återanknyta med naturen.





OM NORDIC WOODLAND
Jag som driver Nordic Woodland heter Snarf Carina Hellden och arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling. Jag är utbildad hälsa- och livsstilscoach och är diplomerad Shinrin-yoku-guide (skogsbad). 

För att klara av det vi vill åstadkomma, både i jobbet och privat, behöver vi skapa utrymme för återhämtning och vila. Vi behöver vila för att kunna fortsätta vara levande. Att vila är att ta ansvar och att vila i skogen är klokt, enkelt och hållbart. I skogen har vi vårt ursprung och där har det bevisats att vi har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att ta hand om oss själva. 

Förutom att guida på vandringar delar Carina med sig av våra förfäders leverne i skog och mark. 

Datum / Tid

söndag, 12 maj 2024 kl: 09:00

Plats

LEKSAND, Skogen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad