Menu

Limhamns Comedy Club med Robin Paulsson med flera

Blandat

LIMHAMN, Limhamns Bryggeri
torsdag, 17 augusti 2023 kl:20:00

På Limhamns Comedy Club bjuder komikern Ludde Samuelsson in några av Sveriges bästa ståuppare till sin barndoms kvarter för en klassisk och kul stand up-show på Limhamns bryggeri.
På scen den 17 augusti:
Robin Paulsson
Christoffer Fernis
Lisa Dahlin
Ludde Samuelsson
Publikinsläpp: 18.00
Showstart: 20.00
Showen är cirka 2 timmar inklusive paus. Alla platser är onumrerade så först kvarn gäller. Rekommenderas från 16 år.
Före showen kan du köpa mat och dryck i food trucks från bryggeriet och Limhamns kafferosteri.
Robin Paulsson är en av landets mest omtyckta komiker och programledare. Under 16 säsonger ledde han talkshowen ”Robins” och programledde även Melodifestivalen och Idrottsgalan. Sedan 2019 leder han Fråga Lund.
Christoffer Fernis är mästare i mörk självironi och en favorit både bland publik och komiker. Han har både vunnit Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival och utsågs 2022 till årets nykomling på svenska stand up-galan.
Lisa Dahlins cyniska och underfundiga humor har redan tagit henne till Sveriges stora stand up-scener som exempelvis RAW Comedy Club. Utöver komiker är Lisa flitigt anlitad quizmaster.
Ludde Samuelsson är en favorit på många av Sveriges ståuppscener, känd för att öppenhjärtigt dela med sig av sina tankar i välskriven och skickligt framförd stand up. Ludde debuterade som 17-åring och har nu gjort stand up i halva sitt liv. Under tiden har han dessutom skrivit manus till bland annat Svenska Nyheter, Robins och driver Stjärnkrigspodden.

Datum / Tid

torsdag, 17 augusti 2023 kl: 20:00

Plats

LIMHAMN, Limhamns Bryggeri

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad