Menu

Limhamns Comedy Club med Petrina Solange med flera

Blandat

LIMHAMN, Limhamns Bryggeri
torsdag, 1 juni 2023 kl:20:00

På Limhamns Comedy Club bjuder komikern Ludde Samuelsson in några av Sveriges bästa ståuppare till sin barndoms kvarter för en klassisk och kul stand up-show på Limhamns bryggeri.
På scen den 1 juni:
Petrina Solange
Isak Jansson
Elvira "Gullis" Gullberg
Ludde Samuelsson
Publikinsläpp: 19.30
Showstart: 20.00
Showen är cirka 2 timmar inklusive paus. Alla platser är onumrerade så först kvarn gäller. Rekommenderas från 16 år.
OBS! Köpt biljett gäller endast för showen. Vill du äta före kontaktar du Limhamns Bryggeri och bokar bord på info@limhamnsbryggeri.se. Observera att det finns färre platser i matsalen än platser till showen.
Petrina Solange har nog svenskt rekord i att utses till årets komiker och det beror på att hon är bäst. Petrina har varit publikfavorit på Sveriges klubbar under många år och den senaste tiden har hon även synts i en hel del i TV – i Bäst i Test, Bonusfamiljen, Parlamentet och i sin egna ståuppspecial Nu är jag här.
Isak Jansson är en flerfaldigt prisbelönt komiker som svarar för hysteriskt roliga och absurt kantade framträdanden. Isak har utsetts till årets manliga komiker och också prisats för sin humorshow om fallet Quick och sin podd Rollspelsklubben. Just nu aktuell med föreställningen Dalaapan.
Elvira ”Gullis” Gullberg nominerades till årets nykomling på svenska stand up-galan 2022 och skriver – enligt egen utsago – låtar om saker som verkligen inte behöver tonsättas. Musiken kombinerad med underfundiga skämt har tagit henne till humorscener över hela Sverige och semifinal i TV4:s Talang 2023.
Ludde Samuelsson är en favorit på många av Sveriges ståuppscener, känd för att öppenhjärtigt dela med sig av sina tankar i välskriven och skickligt framförd stand up. Ludde debuterade som 17-åring och har nu gjort stand up i halva sitt liv. Under tiden har han dessutom skrivit manus till bland annat Svenska Nyheter, Robins och driver Stjärnkrigspodden.

Datum / Tid

torsdag, 1 juni 2023 kl: 20:00

Plats

LIMHAMN, Limhamns Bryggeri

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad