Menu

Backamo Rock ´n Run 2022

Blandat

LJUNGSKILE, Backamo, Ljungskile
fredag, 19 augusti 2022 kl:16:00

Backamo Rock´n Run OCR 2022
19-20 augusti
Årets viktigaste lopp, ett event / festival där vi lyfter den psykiska hälsan till förmån för flera olika organisationer som verkar mot självmord och psykisk ohälsa.
Lyssna på grym musik under två dagar för en god sak, du kan även delta i hinderbaneloppet (lördag) där banden och publiken kommer lyfta deltagarna över, under och igenom hinder till oanade höjder med en rejäl dos energi.
Spelschema
Konferencier: Dregen
Fredag 19 aug
17:00 Thoes Without
18:30 Electric Hydra
20:00 Chugger
21:00 Eyes Wide Open
22:30 The Unguided
Lördag 20 aug
13:30 Pannben
15:00 Diztörtion
16:30 Black House Hill
18:00 Grand Design
19:30 Martina Edoff
21:00 Aviana
22:30 Dead by April
På Rock ´n Run OCR kan du njuta av riff, takt och decibel både som deltagare på hinderbanan och publik. Genomför så många varv du hinner under en timme.
Lyssna på hårdrock / metal under hela dagen och umgås med vänner till mat och dryck och varför inte ta ett svalkande bad på området.
Vi vet vilken glädje och gemenskap som skapas runt våra OCR. Förväntning och anspänning innan, utmaningen inför hinder och tacksamheten när man får en stöttande hjälpande hand på väg igenom. Den fina gemenskapen med alla deltagare när man andas ut och endorfinet pumpar i kroppen efter loppen.
På livets "hinderbana" är det helt andra förutsättningar och nu vill vi göra skillnad med Rock n Run OCR för alla de som kämpar och är drabbade på olika sätt.
Kultur och aktivitet är viktiga grunder för bättre hälsa och ett berikande funktionellt liv, därför kopplar vi nu på en rejäl dos med energifull rockmusik i ny form.
Med Rock ´n Run vill vi synliggöra dem som har det tufft mentalt och inte riktigt orkar med. Vi ge alla som på olika sätt är drabbade en ”osynlig hand" i ryggen och med denna bidra med kraft och hopp. Många fler än vi tror har det jobbigt med sin psykiska hälsa och har svårt att ta sig vidare utan tillräckligt stöd. Vi kommer också att inkludera paraidrotten då många med funktionshinder inte vanligen ges möjlighet att delta i olika tävlingar.
Snabbfakta hinderbanan:
Plats: Backamo, Ljungskile
Banlängd: -
Krav på simkunnighet: Nej, men vattenhinder förekommer
Tidtagning: Nej, spring så många varv du vill och hinner under en timme
Medalj: Ja, till alla som går i mål
Straffrundor: Nej
Boende på Backamo
Camping med både plats för husbil/husvagn och tält. Bokas i samband med biljettköp
Mat på Backamo
Det kommer finnas försäljning av mat, dryck, även alkoholhaltig under hela eventet. Samt frukost med mera för dig som bor på campingen.
Varmt välkommen, Horns Up!

Datum / Tid

fredag, 19 augusti 2022 kl: 16:00

Plats

LJUNGSKILE, Backamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad