Menu

Konsert med Moonica Mac

Blandat

LUDVIKA, Ludvika Folkets Hus
måndag, 31 juli 2023 kl:13:00

OBS! OBS! Med omständigheter gällande osäkert väder på måndag har arrangören bestämt att flytta konserten från Tingshusträdgården till inomhus i Avenyn i Folketshus. Sittplatserna kommer att vara onumrerade i salongen så kom i tid om ni önskar någon specifik plats.


Moonica Mac gästar Ludvika med en kortare konsert. Evenemanget ingår i Dan Andersson-veckan 2023.
 
Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Under 2022 har hon varit på Sverigeturne med “Kom till mig tour” – en turne fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans.

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

Moonica Mac är närmast aktuell med sin hyllade “Kom till mig tour” och albumet “PART TWO”. År 2021 var hon en av deltagarna i den hyllade säsongen av “Så Mycket Bättre”. Hon har även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso.

Arrangör: Ludvika kommun och Dan Andersson-sällskapet i samarbete med Unika Ludvika och SBB (Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB)

Datum / Tid

måndag, 31 juli 2023 kl: 13:00

Plats

LUDVIKA, Ludvika Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad