Menu

BOB WAYNE & THE OUTLAW CARNIES (US) + support PAT REEDY (US)

Blandat

LÖDERUP, Strandkompaniet
torsdag, 15 juni 2023 kl:20:00

Strandkompaniet välkomnar stolt en de stora inom den moderna Outlaw-countryn, Bob Wayne. Det blir andra gången vi har nöjet att ha Bob på vår scen men första gången med fullt band bakom sig!  
  Wayne gjort sig ett namn som en artist som helt vandrar sin egen väg. Han ger gärna långfingret åt den etablerade Countryscenen och har inga problem med att väva in influenser som Guns ’N’ Roses, The Beatles eller Red Hot Chili Peppers i såväl sound som låtval, samtidigt som allt håller countrystilen i både sväng och framförande. I texterna beskrivs vardagen i samhällets skuggsidor med rå ärlighet. Bob Wayne har turnerat ihop med bland annat Hank Williams III (som kallar Bob för ”the Kris Kristofferson of my generation”). Kompbandet The Outlaw Carnies ställer upp med kontrabas, trummor, stand up slide steel guitar och banjo.   
https://open.spotify.com/artist/6LWREZSd4429wq2MHt3KC4?si=vr0ozJN3S6KTRSrC40ENXQ&dl_branch=1 http://bobwayne.com/tour/
 
Middagsbord går att boka från 17.00 och musiken börjar runt 20.00. Bordsbokning görs efter biljettetköp med ett mejl till boka@strandkompaniet.se. 

En biljett garanterar inte sittplats och därför ser vi gärna att man bokar bord. Vid dåligt väder eller slutsålt evenemang kan de som inte har bokat bord hamna på ståplats.
Information om stället hittas på www.Strandkompaniet.se 

Datum / Tid

torsdag, 15 juni 2023 kl: 20:00

Plats

LÖDERUP, Strandkompaniet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad