Menu

Sofia Karlsson - Svarta ballader

Blandat

MARIEFRED, Skottvångs Grufva
lördag, 15 juli 2023 kl:20:00

Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker. Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turneer genom Sverige.
 
2023 kommer Sofia Karlsson bland annat att framföra albumet “Svarta ballader” och hålla jubileumskonserter runt om i landet. Ett jubileum som Sofia själv beskriver så här “vi firar att det var 15 år sedan mitt album gavs ut och uppmärksammar samtidigt 100-årsdagen av Dan Anderssons död. Tillsammans med bland andra Lisa Rydberg kommer jag bjuda på en helafton bland blånande berg och flacka dalar, där jag själv har den stora äran att få spela på en gitarr som tillhört Dan Andersson”.
Vi återupptar en stolt tradition med Sofia Karlsson uppträdandes när vi tänder årets kolmila - får se om vi kan spräcka hennes tidigare publikrekord!
 
För mer information om evenemang och tillgänglighet på Skottvång, var vänlig besök vår hemsida: https://skottvangsgrufva.com/


Har ni frågor om biljettpriser för barn så maila oss på: info@skottvangsgrufva.se

Datum / Tid

lördag, 15 juli 2023 kl: 20:00

Plats

MARIEFRED, Skottvångs Grufva

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 745kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad