Menu

Ellen Krauss

Blandat

MARIESTAD, Lilla Björkö
lördag, 6 juli 2024 kl:17:30

Upptäck den gripande rösten och de kraftfulla texterna som har gjort Ellen Krauss till en sensation på den svenska musikscenen. Med en unik blandning av pop, indie och singer-songwriter-element har Ellen skapat en musikalisk resa som inte lämnar någon oberörd. Hennes närvaro på scen är lika fängslande som hennes låtar, och varje framträdande är en resa genom känslor och musikalisk briljans. 

Ellen har redan hunnit turnera både själv och med giganter som Laleh, Markus Krunegård och Miriam Bryant. Under hösten 2023 medverkade hon i Så Mycket Bättre och under 2024 släpper Ellen nya singlar och ett nytt album - även detta skapat tillsammans med hennes ständiga samarbetspartners Christian Walz och Johan ”Jones” Wetterberg.

Ellen har en förmåga att göra varje ögonblick oförglömligt så missa inte chansen att se henne på stationsplan i sommar!



PRAKTISK INFORMATION
 
17:30 Lilla Björkö öppnar
19:00 Eventuellt förband
21:00 Huvudakten går på scenen
23:00 Bussarna går hem
00:00 Lilla Björkö stänger
 
Biljett
Du behöver inte skriva ut din biljett, men du behöver kunna visa upp den i en mobil med en så pass hel skärm att vi kan scanna in den.
 
Åldersgräns 
Barn och unga under 18 år är varmt välkomna i målsmans sällskap. Barn som fyllt sju år behöver en egen ordinarie biljett. Hos oss ska det vara enkelt att gå på konsert och alla är välkomna. Tänk gärna på att ta med hörselskydd för de minsta. 
 
Paraply
Är strängeligen förbjudet! …av den enkla anledningen att det skymmer sikten för dina konsertkompisar som hamnar bakom.
 
Cykelparkering
Det finns ett oändligt antal cykelpakeringsplatser så vi vill uppmuntra alla som kan att ta stålhingsten ut till oss.
 
Bilparkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på Lilla Björkö. Självklart finns det parkeringsplatser för funktionshindrade i nära anslutning. Vi kan tipsa om att parkera på Björsäters IFs parkering som ligger 1 kilometer från Lilla Björkö. Ta på ett par sköna skor och njut av promenaden - det har ingen dött av! 
 
Mat
Vi serverar enkel mat tillagad från grunden med ärliga råvaror från våra grannar. I sommar kommer vi att servera en meny med festivalkänsla där olika leverantörer kommer att gästspela hos oss. I någon av våra barer köper du matbiljetter som du i lugn och ro, när du bli hungrig, byter in mot valfri mellanrätt i uteköket. Hur enkelt som helst - helt utan förbokning!
 
Specialkost
Det finns både vegetariskt och vegansk alternativ. Att lösa laktos- och glutenfri mat är heller inga bekymmer. Har du några andra allergier eller preferenser och känner dig osäker så får du gärna höra av dig till oss. Vi brukar kunna lösa det mesta.
 
Fullständiga rättigheter
Vi har en bar som serverar allt från lokalproducerad must till microbryggd öl och naturviner. Drycken är precis lika viktig som maten för oss vilket innebär att vi gärna samarbetar med nya bryggerier och mindre vinimportörer i vår närhet.
 
Konsertbussen
Kommer det mer information om under 2024.


Ellen Krauss
2024-07-10 20:00:00
Blandat, LJUGARN, Pensionat Lövängen



Ellen Krauss
2024-07-16 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station



Ellen Krauss
2024-07-19 20:00:00
Sundsvall, Centralen Sundsvall



Ellen Krauss
2024-08-01 19:00:00
Uppsala, Parksnäckan



Ellen Krauss
2024-09-08 18:00:00
Blandat, HUSKVARNA JÖNKÖPING, Huskvarna Folkets Park

Datum / Tid

lördag, 6 juli 2024 kl: 17:30

Plats

MARIESTAD, Lilla Björkö

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

650kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad