Menu

Israel Nash (US) + Harriet Nauer + Bro Mesa

Blandat

MARIESTAD, Lilla Björkö
lördag, 13 juli 2024 kl:17:30

Det är inte varje dag en Texas-via-Missouri artist väljer att starta sin Europatuné för sommaren hos oss. Nej, det har faktiskt aldrig hänt förut så nu kan du vara med om en alldeles i hästväg stor premiär. Israel Nash blir Lilla Björkös första internationella artist! 

Musikaliskt lutar sig Nash mot den heartlandrock som han växte upp med — Petty, Springsteen, Seger — med feta gitarrer och slagkraftiga refränger och med texter som är filmiska samtidigt som de egentligen bara handlar om folk som är som folk är mest. "I think the reason so much of that classic heartland rock and roll endures is because it touches on themes we all feel so deeply: desire, struggle, commitment, escape," says Nash. "As an artist, Im always aspiring to touch as many people as possible, and thats what this music has always represented for me."

Samma kväll är det ingen mindre än Harriet Nauer som supportar. Hon gjorde sin första spelning hos oss förra sommaren och vi vet att alla som såg henne då minns henne väl. Hon är en genomglad överraskning som ger dig tuppaskinn, oavsett om du vill det eller inte! 

Och vad vore en kväll med Nash utan att bjuda in vårt husband Bro Mesa? Så det klart att vi gjort det!

Den 13 juli får du alltså 3 artister till priset av 1 - hur jädra bra är inte det?! 



PRAKTISK INFORMATION
 
17:30 Lilla Björkö öppnar
18:00 Bro Mesa
19:30 Harriet Nauer
21:00 Israel Nash
23:00 Bussarna går hem
00:00 Lilla Björkö stänger
 
Biljett
Du behöver inte skriva ut din biljett, men du behöver kunna visa upp den i en mobil med en så pass hel skärm att vi kan scanna in den.
 
Åldersgräns 
Barn och unga under 18 år är varmt välkomna i målsmans sällskap. Barn som fyllt sju år behöver en egen ordinarie biljett. Hos oss ska det vara enkelt att gå på konsert och alla är välkomna. Tänk gärna på att ta med hörselskydd för de minsta. 
 
Paraply
Är strängeligen förbjudet! …av den enkla anledningen att det skymmer sikten för dina konsertkompisar som hamnar bakom.
 
Cykelparkering
Det finns ett oändligt antal cykelpakeringsplatser så vi vill uppmuntra alla som kan att ta stålhingsten ut till oss.
 
Bilparkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på Lilla Björkö. Självklart finns det parkeringsplatser för funktionshindrade i nära anslutning. Vi kan tipsa om att parkera på Björsäters IFs parkering som ligger 1 kilometer från Lilla Björkö. Ta på ett par sköna skor och njut av promenaden - det har ingen dött av! 
 
Mat
Vi serverar enkel mat tillagad från grunden med ärliga råvaror från våra grannar. I sommar kommer vi att servera en meny med festivalkänsla där olika leverantörer kommer att gästspela hos oss. I någon av våra barer köper du matbiljetter som du i lugn och ro, när du bli hungrig, byter in mot valfri mellanrätt i uteköket. Hur enkelt som helst - helt utan förbokning!
 
Specialkost
Det finns både vegetariskt och vegansk alternativ. Att lösa laktos- och glutenfri mat är heller inga bekymmer. Har du några andra allergier eller preferenser och känner dig osäker så får du gärna höra av dig till oss. Vi brukar kunna lösa det mesta.
 
Fullständiga rättigheter
Vi har en bar som serverar allt från lokalproducerad must till microbryggd öl och naturviner. Drycken är precis lika viktig som maten för oss vilket innebär att vi gärna samarbetar med nya bryggerier och mindre vinimportörer i vår närhet.
 
Konsertbussen
Kommer det mer information om under 2024.

Datum / Tid

lördag, 13 juli 2024 kl: 17:30

Plats

MARIESTAD, Lilla Björkö

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

650kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad