Menu

Ulf Lundell - Sommarturne 22

Blandat

MARIESTAD, Waterside Mariestad
lördag, 23 juli 2022 kl:20:00

Det är med stor glädje vi kan meddela att Ulf Lundell på sin Sommarturné 2022, inkluderar Skaraborg och Mariestad. Väldigt få svenskar om någon, har gjort så stort avtryck på sin samtid som just Ulf Lundell. Det är en multikonstnär som kommer till Vänerns pärla. Ulf Lundell är inte bara en hyllad musiker, han också är en erkänt framgångsrik författare och en konstnär med turnerande utställningar, så väl som en permanentutställning på galleriet Rockhead Art i Simrishamn.  
 
Lundell har genom åren framförallt på sina sommarturnéer slagit så gott som alla publikrekord på de scener och i de städer han gästat. Exempelvis som när han År 2010 uppträde inför 22 827 entusiastiska åskådare på Gröna Lund. Ingen annan svensk artist har dragit mer folk till denna ”nationalscen”.  Han har hittills släppt hela 24 studioalbum och 13 romaner. Han har dessutom varit Sommarvärd i Sveriges Radio hela fem gånger, senast den 22 juni 2020.


Waterside Mariestad, det tidigare länsfängelset, som tronar mäktigt nere vid Tidans mynning ut i Vänern, har varsamt renoverats och är idag en av Skaraborgs största besöksnäringsanläggningar med 75 rum, restaurang och eventscener. Det är på den gamla fängelsegården mellan fastigheten och vattnet som spelplatsen byggs upp nästa sommar. Ett område som är 90 x 60 meter och lämpligt nog redan är inhägnat och klart, dessutom med möjligheter till en bra publik logistik. 
 

SÄRSKILD INFORMATION
Tider: Eventområdet öppnar 1800, Konserten startar ca 20.00
Åldersgräns: Åldersgräns 13 år, EJ ok för yngre i målsmans sällskap.
Övrig information: Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av öl och vin etc samt mat finns på plats. - Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.
Rullstols- & ledsagarbiljetter: Vanlig biljett bokas på Nortic. En ledsagare, med ledsagarbevis får medföja gratis 


 

Datum / Tid

lördag, 23 juli 2022 kl: 20:00

Plats

MARIESTAD, Waterside Mariestad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad