Menu

Loreen & Farbror Fläsk

Blandat

MORA, Mora Parken
fredag, 4 mars 2022 kl:21:00

**LOREEN**
Att säga att Loreen är en av Sveriges främsta artister är ett solklart understatement. Hennes otroliga förmåga att trollbinda människor, både live och på skiva, är få förunnat och det märktes inte minst i ”Så Mycket Bättre” 2020. Loreens magiska framträdanden var definitivt en av höjdpunkterna då hon gjorde sina tolkningar på svenska – en hittills outforskad och spännande sida som vi aldrig hade fått se tidigare och som tog alla med storm.


**FARBROR FLÄSK - SVERIGES TYNGSTA PARTYBAND**
After ski, After Work, After vad-sjutton-som-helst. Vi vill bara få publiken att skratta, dansa och ha årets bästa kväll, säger Björn ”Fläsket” Eriksson, sångare och bongokung.
Farbror Fläsks partycovers – där heavy metal möter pop, dans och humor - har i flera decennier skänkt svettig glädje till hela Nordens festivalscener, nattklubbar och fester. Sångaren Björns spontana infall på scen gör varje show unik och bandet har under åren byggt upp en stor och lojal fanbase. Vill man ha svåra jazzlåtar från okända artister får man gå nån annanstans. Farbror Fläsk satsar allt på välkända superhits där publiken kan vråla med i varenda textrad.


**MELLAN 15.00-18.00 HAR VI AFTERSKI MED FRI ENTRÈ DÄR SPELAR DJ OCH FARBROR FLÄSK PERFEKT UPPVÄRMNING INNAN KVÄLLEN**

Datum / Tid

fredag, 4 mars 2022 kl: 21:00

Plats

MORA, Mora Parken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad