Menu

Säsongspremiär med Drängarna + RIVSTART

Blandat

NISSAFORS, Sigges Loge
tisdag, 30 april 2024 kl:21:00

Drängarna slog först igenom som en bomb 1995 med hitlåten “Vill Du Bli Min Fru”. Vackra ”Kung över ängarna” har väl ingen missat! Med nya hitlåtar som till exempel "Piga & dräng" från Mello 2020, ”Varför vill du inte ha mig” och ”Iskall öl & Captain Morgan” tillsammans med 2 Blyga Läppar i bagaget turnerar Drängarna i fullt tempo runt om hela Sverige.

Gängets bejublade framträdanden på bland annat Melodifestivalen 2020, Allsång på Skansen, Allsang på Grensen Bingolotto, Lotta på Liseberg och medverkan i Ullaredsserien har på nytt satt Drängarna på kartan.
Drängarna har en kappsäck full med ännu mer grym partymusik som ”Raggaren”, ”Bärsärkagång”, ”Jösses Lilla Flicka”, ”Efterfest” och många fler.
Drängarna är ödmjukt stolta över 200 miljoner lyssningar på Spotify och för vår popularitet bland svenska folket med 60-70 spelningar per år.

RIVSTART
Hitmakaren och sångaren GG, tillsammans med rapparna Assar och Pekka, härstammar från Västerbotten och gör musik - på Norrländska.
 
Redan 2003 slog Rivstart igenom - på ett högst ofrivilligt sätt - med låten “Vilken Jävla Träng“ och man var genom detta också virala - innan begreppet ens fanns.
Pionjärer, för all del, men Rivstart var inte riktigt redo för den framgången. Där och då. Nu ser det annorlunda ut.
 
Pojkarna har blivit män och Rivstart har börjat göra väsen av sig både online och ute på den svenska scenen. Med sin unika musik - en mix av house, rockabilly, danspunk och rap - så lämnar man ett spår av kaos efter sig längs med hela Sverige. Själva kallar de musiken för "Hillbilly House" och det ger också en tydlig hint om vad som väntar publiken.
 
Med över 30 miljoner streams på Spotify är Rivstart ett band som levererat ett stadig flöde av hitlåtar där exempelvis “Norrland“, “Alla Vill Vara Kändis” , “UMEÅ” och nu senast "EFTERFEST" kan nämnas.
 
Det luktar bränt gummi mot asfalt, det luktar oidentifierad dryck i Pet-flaska och det luktar distinkt av ett stort genombrott. Rivstart är redo att presentera sig för Sverige på allvar

Insläpp 21:00 - Kom i tid
Ålder: 18

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2024 kl: 21:00

Plats

NISSAFORS, Sigges Loge

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

280kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad