Menu

Vasas flora och fauna

Blandat

NYKÖPING, Fåfängans Trädgårdscafe
lördag, 26 augusti 2023 kl:19:00

Vill du och ditt sällskap äta innan evenemanget? Förboka mat- och dryckespaket på info@smakimperiet.se! Aktuell evenemangsmeny publiceras på www.fafangan.com/cafe/ minst en vecka i förväg.
Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme. 2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Österbotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu.
Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.
2020 kom albumet "Möte med skogsgardisterna" där Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen återigen visar varför vi behöver Vasas flora och fauna i våra liv.


Vasas Flora Och Fauna
2024-06-29 19:30:00
Blandat, DALUM, Hermans lada

Datum / Tid

lördag, 26 augusti 2023 kl: 19:00

Plats

NYKÖPING, Fåfängans Trädgårdscafe

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad