Menu

TIMBUKTU

Blandat

NYKÖPING, Restaurang Tovastugan
fredag, 7 juli 2023 kl:18:00

Den 7 juli gästas Nyköping och Tovastugans trädgård av Jason Diakite?, mer ka?nd som Timbuktu, en av Sveriges sto?rsta hiphopartister genom tiderna!
Under sommaren 2023 går Timbuktu tillbaka till sina rötter med en klassisk hiphop-show tillsammans med vännerna Julimar Santos, Esther Kirabo och DJ Large.
Timbuktu är en av Skandinaviens mest populära artister, och har under de senaste åren även blivit välkänd utanför hiphopmiljön. Han har etablerat sig själv som en inflytelserik politisk artist som hämtar musikalisk inspiration från folkmusik, amerikansk blues och musik från Västafrika och Jamaica. Med hits som “Alla vill till himlen”, “Det löser sig” och “The botten is nådd” är han känd för att kunna skapa en otroligt festlig stämning – men hans musik når fler dimensioner än så, något som blev tydligt redan 2011 när han fick ta del av Nordiska rådets språkpris.
Timbuktu har under de 15 åren han varit aktiv som albumartist åstadkommit mer än de flesta. Han har släppt totalt 10 soloalbum, vunnit Grammis och P3 Guld och konstant turnerat i Sverige och Norge. Han har också varit programledare för radio- och TV program som P3 Hip Hop, Musikhjälpen och Jasons Spellista.
Timbuktus katalog är full av färgstarka låtar och som alla som någon gång varit på plats på raplegendarens konserter kan berätta, så är det en liveupplevelse utöver det vanliga.
Detta gott folk, är något ni inte vill missa!
VIKTIG INFO
Dörrarna öppna från kl 18
Förband kl 20. Nyköpingsbandet Back on Track!
Timbuktu ca kl 22
Dörrarna stängs kl 01
Strikt 18-årsgräns!
Inga bordsbokningar!
Köket och baren serverar mat och dryck under hela kvällen
Vi önskar er varmt välkomna.


Timbuktu
2024-08-07 20:00:00
Göteborg, Stora Scenen, Liseberg

Datum / Tid

fredag, 7 juli 2023 kl: 18:00

Plats

NYKÖPING, Restaurang Tovastugan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad