Menu

Hemvändarkväll med Atomic Swing, Tryckvåg, Billy Opel

Blandat

ORSA, Orsa Folkets Park Skeer
lördag, 15 juli 2023 kl:19:00

Atomic Swing
Med genombrottsskivan ”A Car Crash in the Blue” som släpptes 1993 satte Atomic Swing tonen för en hel generation av rockband som skulle komma att springa ur kölvattnet av den musikaliska våg som drabbade landet under 90-talet. Men bejublade turneer och skivsläpp tog ut sin rätt och bandet lades, med några få undantag, på is. Den 6 augusti 2021 återvände de med en EP betitlad ”Sing Back the Light”, deras första på 15 år. EP:n, som släpptes såväl digitalt som fysiskt, följdes av bejublade spelningar runt om i landet, med bland annat ett utsålt Fåfängan i Stockholm. 2022 fortsatte segertåget med en stor sommarturne i Sverige. Nu fortsätter bandet bryta ny mark. 30 år efter debuten är de nu mer aktuella än någonsin vilket firas med en vårturne i Skandinavien 2023.


Atomic Swing består av: Niclas Frisk – sång & gitarr, Michael Lohse – klaviatur, Henrik Berglund – trummor, Tomoko Sukenobu – bas.


Tryckvåg
1979 fanns det två TV-kanaler och på en av dessa uppträdde TRYCKVÅG. Saken var biff. Tryckvåg var bandet som skulle gå hela vägen i mål. Mats Attaque, Micke Höglund och Thomas Broman flyttade till Stockholm med målet att erövra Sverige och världen. Världen & Sverige erövrade man men inte tillsammans som Tryckvåg utan var och en för sig i olika sammanhang. Mats i bandet MOGG och med ett antal år i Los Angeles, Micke och Thomas i bandet Great King Rat. Micke senare i Thunder och Thomas blev trummis i Electric Boys och spelade senare även med Glenn Hughes, Michael Schenker Group etc. Vänskapen har dock bestått och när man minst anar så dyker det legendariska TRYCKVÅG upp och påminner oss om hur bra det var förr. Den 15 Juli hittar du dem på Skeer parken i Orsa på SÅ MYCKET ORSAS hemvändarkväll.


Billy Opel
Billy Opel är en rolig prick! Dalarnas svar på...ja, vem då? Finns det ens någon liknande artist? Nej, vi tror faktiskt inte det. Med sina humoristiska sånger och betraktelser har han redan charmat  publiken i stora delar av landet, och nu är det äntligen dags för honom att komma till Skeer. Häng med när Billy sjunger om sina banditdrömmar och takboxar, misslyckade bröllopsvisor och erotiska polisingripanden. Man kan inte bli annat än glad!
 
 
Parken öppnar: 17.00
Show: 19.30 till ca. 22.30
Parken stänger: 23.30


Åldersgräns för parken: 13 år. Åldersgräns för serveringar inne på området: 18 år. Barn under 13 år är välkomna till parken och serveringar i målsmans sällskap.


Barn under 13 år behöver använda hörselskydd, till exempel hörselkåpor/öronproppar eller liknande som skyddar hörseln.


I samband med årets konserter kan man också äta i vår restaurang som drivs av Jeanette från Lilla Sällskapet. I år så kommer det att serveras en somrig buffe! Du köper din matbiljett i nästa steg.
 
Har du redan köpt en entre men glömt att lägga till din matbiljett? Inga problem. Klicka här för att komma till bokningssidan.




Shuttlebussar från och till Orsa, Grönklitt & Mora. Se busstidtabell för tider.

Datum / Tid

lördag, 15 juli 2023 kl: 19:00

Plats

ORSA, Orsa Folkets Park Skeer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

650kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad