Menu

Oktoberfest 2023

Blandat

OSKARSHAMN, Folkets Park
fredag, 6 oktober 2023 kl:18:30

Oktoberfesten har en lång tradition och startade i München för drygt 200 år sedan – ett ordentligt firande att skörden är avslutad.
Nu tänker vi i Ölsellskapet att starta upp vår egen version av denna tradition här i Oskarshamn.
Njut av atmosfären på Oktoberfesten den 6 oktober i Folkets Park med öl från Bayern, tysk mat och livebanden Bleck Out samt Partymusikerna.
Priset för en plats vid matborden är 395,-. Priset inkluderar platsreservation (platser tillsammans om ni bokar tillsammans), inträde, 40 cl tysk öl eller ett glas rött/vitt vin (med eller utan alkohol), brezel, bratwurst, weisswurst och sauerkraut.
Festen startar kl. 18.30 och stänger kl. 24.00 och det finns öl, vin och cider till försäljning.


Våra terms and conditions:
Biljetter kan endast köpas via Nortic. Efter köp skickas era biljetter ut. Biljetterna måste tas med till evenemanget (utskrift/telefon).
Efter köp kan biljetter till evenemanget inte bytas ut, återbetalas eller returneras om inte evenemanget ställs in. Biljetter återbetalas endast om evenemanget ställs in.
Moms ingår i priserna på biljetterna samt på mat och dryck som serveras vid evenemanget.
Kortbetalning finns och vi accepterar alla större kort. Betalning med kredit- eller betalkort som kräver en extern avgift är inte vårt ansvar.
Vi kan inte hållas ansvariga för biljetter som försvinner eller blir stulna.
Biljetter säljs med förbehåll för vår rätt att ändra eller variera evenemanget på grund av omständigheter utanför vår kontroll utan att vara skyldig att återbetala pengar eller byta biljetter.
Ingen person under 18 år får dricka alkohol vid evenemanget. Vi förbehåller oss rätten att verifiera kundens ålder genom att be om lämplig legitimation som körkort, pass eller åldersbevis som bär PASS-logotypen.
Djur är inte tillåtna på evenemanget.
Vi främjar ett förnuftigt och ansvarsfullt drickande och det är evenemangsdeltagarnas ansvar att ta ansvar för sina egna handlingar.
Dryck och mat kommer att finnas till försäljning vid evenemanget så deltagarna i evenemanget får inte ta med egen mat och dryck. Kranvatten finns tillgängligt.

Datum / Tid

fredag, 6 oktober 2023 kl: 18:30

Plats

OSKARSHAMN, Folkets Park

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad