Menu

Can´t help falling in love with Elvis – med Lena Nilsson

Blandat

OSKARSHAMN, Folkets Park
onsdag, 24 april 2024 kl:18:00

Afterwork med Elvis Presley, The King, legenden som genom sin musik och personliga stil satte en hel värld i gungning och hjärtan i brand!
Lena Nilsson med svängigt piano, gospel, vackra ballader & rivig rocknroll, tar er med genom ett liv som blev till ett stycke oförglömlig musikhistoria. Det blir härlig nostalgi, säkerligen ett och annat fuktigt öga, både finstämt och hålligång i en blandning som kommer gå rakt in i hjärtat.
Lena Nilsson är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister i SVT:s ”Allsång på Skansen” under tre år. Turnéer i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är andra sammanhang Lena medverkat i. Med sina föreställningar om Monica Z och Lill-Babs har hon bl a spelat för utsålda hus på Stockholm Jazz Festival, Kulturhuset Spira i Jönköping och på Västmanlands teater. Lenas framträdanden kännetecknas framför allt av hennes unika scennärvaro, publikkontakt och fantastiska röst.
I priset ingår mat, liten efterrätt och bordsvatten. Mat serveras vid 18:00 och föreställningen börjar vid 19:00. Varmt välkomna!
Du meddelar specialkost senast den 17/4 på e-post teaterforeningoskarshamn@gmail.com, teaterföreningen kommer sedan att bekräfta mottagningen på din begärda specialkost.
Arrangör: Oskarshamns teaterförening.
Vid val av priskategori ”Scenpass” ska Scenpasset visas upp vid entrén.

Datum / Tid

onsdag, 24 april 2024 kl: 18:00

Plats

OSKARSHAMN, Folkets Park

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

199kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad