Menu

Celtic Christmas - West of Eden

Blandat

RIMBO, Opalen Rimbo Kulturscen
torsdag, 14 december 2023 kl:19:00

14 december kl 19.00
Entré, ordinarie 275 kr, ungdom upp till 25 år 195 kr
Evenemangsbuss tur och retur Norrtälje - Opalen Rimbo 100 kr
West of Eden bjuder nu in till ett julfirande med mycket glädje, fart och energi! När det bjuds in till Celtic Christmas så står irländsk och engelsk folkmusik i centrum. De blir musik som; medeltida hymner, Christmas carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” de blandas och bjuder på en riktigt stämningsfull julkonsert.

Det här bandet har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur The Chieftains, Alison Krauss & Union Station och Mark Knopflers band och turnerat i Europa och Kina.
Nu gästas Opalen Rimbo kulturscen av den omåttligt populära och uppskattade julkonserten Celtic Christmas. Deras inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.
Du kan även boka till en plats i Evenemangsbussen som tar dig tur och retur Norrtälje - Opalen Rimbo kulturscen

Datum / Tid

torsdag, 14 december 2023 kl: 19:00

Plats

RIMBO, Opalen Rimbo Kulturscen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad