Menu

Andningscoach Kurs & Retreat Stockholm 26-28 April

Blandat

RIMBO, Privat kurslokal inkl boende & måltider
fredag, 26 april 2024 kl:10:00

Certifierad Utbildning - Håll dina egna Breathwork cirklar som NALU Andningscoach
Vår kurs i Rimbo, Stockholm erbjuder en djupgående upplevelse av Breathwork, som inte bara hjälper dig att läka dig själv utan också ger dig färdigheter att stödja andra. 
Oavsett om du är en erfaren terapeut som vill utöka din verktygslåda eller någon som börjar från början, öppnar denna kurs upp en värld av möjligheter. Efter att ha avslutat vårt program går våra certifierade Breathwork-instruktörer/andningscoacher vidare och gör fantastiska saker, som att hålla reträtter, driva workshops och starta sina egna healing-företag. 
Vi kommer från Australien för att lära ut Hawaiiskt Breathwork
Jen Bartnett, grundaren av Nalu Breathwork och Nalu Massage Training, inledde sin resa för över 25 år sedan i Storbritannien, där hon blev en klinisk aromaterapeut och reflexolog. 
Jen upplevde den förvandlande kraften i Breathwork på Maui, Hawaii, under sina studier i Hawaiian Lomi Lomi massage och healing. Denna oväntade och glädjande upplevelse drev Jen från ett årtionde av sorg till en tillstånd av frihet, tillfredsställelse och glädje. 
Kort därefter flyttade Jen till Australien, där hon startade NALU Massage Training & Breathwork, och har lett åtaliga grupper i både Lomi Lomi Massage och Breathwork.
Vad kan jag göra efter utbildningen inom Breathwork?
Genom att investera i din egen helande resa förvandlar du inte bara ditt liv - du gör en positiv inverkan på andra och dina medmänniskor. Tillsammans skapar vi en våg av helande och medvetande. 
Utbildningen är praktiskt inriktad, och du kan redan direkt efter kursdagarna hålla dina egna små grupper, och inkludera andningsövningar i de färdigheter du redan har, så som massage, reiki, yoga, men även på arbetsplatser, skolor o dylikt. Det finns oändliga möjligheter där man kan inkludera Breathwork i vardagen.
Så, kom och anslut dig till oss i den vackra sjösidan i Rimbo, Stockholms landsbygd, Sverige, och låt oss ge oss ut på detta otroliga äventyr tillsammans!Läs mer på vår hemsida: BREATHWORK TRAINING STOCKHOLM 26-28th April - NALU BREATHWORK
Boka plats nu! Vi tar max 15 deltagare.
Observera att utbildningen till största del hålls på engelska, men svenskt kursmateriell innd tillgängligt.
Denna kurs och retreat markerar vår första utbildning i Sverige, och vi vår ena lärare, Mimmi Ebbersten, som är svensk för er som inte kan prata engelska så väl.
Är du intresserad av att lära dig Lomi Lomi massage? Helgen efter Breathwork-kursen håller vi utbildning i Kahuna / Lomi Lomi massage, en spirituell, helande massage från Maui, Hawaii.

Datum / Tid

fredag, 26 april 2024 kl: 10:00

Plats

RIMBO, Privat kurslokal inkl boende & måltider

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

4900

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad